Požar u porodičnoj kući u Hasama

Izvor: Cafe.ba, 18.Jan.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u porodičnoj kući u Hasama

Porodična kuća Zorice Nikolić u bijeljinskom naselju Hase oštećena je u požaru koji je, najvjerovatnije, izbio u odžaku, rekla je Srni vlasnica kuće.

U vrijeme požara, Nikolićeva i njeno dvoje djece od 10 i 15 godina nisu bili u kući.

Vatrogasci su sa jednim vozilom intervenisali sinoć u 21.30 časova i ugasili požar, koji je primijetio sestrić vlasnice, koji je došao da obiđe kuću.

Prema riječima ukućana, vatra je najviše uništila hodnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << ali je dim oštetio i onesposobio za boravak i ostale prostorije u kući.

Od početka sezone grijanja, vatrogasci u Bijeljini gotovo svakodnevno intervenišu na požarima koji najčešće izbijaju u dimnjacima i na kotlovnicama porodičnih kuća. /

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Požar u porodičnoj kući u Hasama

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2015

BIJELJINA - Porodična kuća Zorice Nikolić u bijeljinskom naselju Hase oštećena je u požaru koji je, najvjerovatnije, izbio u odžaku, rekla je vlasnica kuće...U vrijeme požara, Nikolićeva i njeno dvoje djece od 10 i 15 godina nisu bili u kući...Vatrogasci su sa jednim vozilom intervenisali...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.