Potpisani ugovori s ciljem poboljšanja studentskih aktivnosti

Izvor: Cafe.ba, 30.Sep.2015, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisani ugovori s ciljem poboljšanja studentskih aktivnosti

Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević rekao je da se danas potpisani ugovori o sufinansiranju programa i projekata za 2015. godinu sa predstavnicima studentskih organizacija visokoškolskih ustanova Republike Srpske odnose na poboljšanje studentskih aktivnosti.

On je nakon potpisivanja rekao novinarima u Banjaluci da će Ministarstvo podržati 24 programa i projekta 15 studentskih organizacija, za šta je budžetom predviđeno 150.000 KM.

Ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << je napomenuo da korisnici moraju sredstva trošiti u skladu sa onim što stoji u ugovoru, jer na kraju realizacije projekta Ministarstvu moraju ispostaviti račune koji će dokazati gdje su ona utrošena.

Predsjednik Saveza studenata Saobraćajnog fakulteta u Doboju Marko Kovačević rekao je da će dobijena sredstva ovaj savez potrošiti na drugu studentsku konferenciju iz oblasti saobraćaja i transportnog inženjerstva koju organizuju u novembru./

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Malešević: Postignut privremeni dogovor da djeca ne propuštaju nastavu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Sep.2015

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Dane Malešević rekao je da je u Zvorniku dogovoreno da bošnjačkim učenicima u školskom dnevniku, u prostoru u kome treba pisati ime bošnjačkog jezika, za sada ne piše ništa, da djeca ne bi propuštala gradivo i nastavu..."To sam predložio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.