Policija tvrdi da nema odstupanja u broju prijava prebivališta uoči izbora u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Feb.2022, 20:39

Policija tvrdi da nema odstupanja u broju prijava prebivališta uoči izbora u Srbiji

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije saopštilo je u ponedeljak 7. februara, usred optužbi pojedinih nevladinih organizacija da građani iz Bosne i Hercegovine (BiH) prijavljuju adresu u Srbiji uoči izbora, da u broju promena prebivališta u Beogradu nema velikih odstupanja u odnosu na prethodne godine. “Statistika pokazuje da broj prijava prebivališta u Beogradu raste svake godine. Ukupan broj prijava prebivališta od 1. februara 2021. do 1. februara 2022. iznosi 107.956 lica. U istom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MUP: Ne postoje veća odstupanja promene prebivališta u Beogradu proteklih godinu dana

Izvor: Danas, 07.Feb.2022

Ministarstvo unutrašnjih (MUP) poslova Srbije odbacilo ja danas navode da postoje veća odstupanja u promenama prebivališta u Beogradu u odnosu na prethodne godine, ali je navelo da broj prijava raste svake godine.  

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.