Policija na nogama zbog terorističkog napada!

Izvor: Cafe.ba, 27.Apr.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija na nogama zbog terorističkog napada!

Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, digao ja na noge sve raspoložive snage MUP-a Republike Srpske, jedinicu za podršku, uniformisane policajce i inspektore zbog terorističkog napada u Zvorniku saznaje ATV.

U pripravnosti su sve patrole policije i ujutro će pripadnici policije obezbjeđivati sve državne ustanove, škole i vrtiće u skladu sa svojim nadležnostima. Međutim, to ne znači da škole i vrtići neće raditi, potvrdio je ministar Lukač >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << za ATV .

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović zakazala je sjednicu Vlade koja će biti održana večeras ili tokom noći, po povratka ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača iz Zvornik, saošteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnoću.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Situacija u Zvorniku redovna, završen uviđaj

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Apr.2015, 08:54

ZVORNIK - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je situacija u Zvorniku nakon terorističkog napada jutros redovna, da je uviđaj završen i da se ispituju dokazi sa uviđaja..."Sada se ispituju dokazi sa uviđaja i idemo dalje u rad sa Agencijom za istrage i zaštitu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.