Poginuo mladić u prevrtanju golfa

Izvor: RSplaneta.com, 05.Okt.2010, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo mladić u prevrtanju golfa

Devetnaestogodišnji Velibor Glavaš iz Bratunca podlegao je juče teškim povredama koje je zadobio u prevrtanju golfa dva u Bratuncu. Kako je saopšteno iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina, nesreća se dogodila oko 2.40 sati, a autom je upravljao M. N. - Suvozač u golfu bio je teško povrijeđen i nakon ukazane medicinske pomoći u Domu zdravlja Bratunac upućen je u Medicinski centar Zvornik. Nažalost, preminuo je na putu do ove zdravstvene ustanove - navodi se u policijskom saopštenju.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Poginuo biciklista u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Okt.2010, 13:06

SREMSKA MITROVICA -..Biciklista V. L. (70) iz Sremske Mitrovice poginuo je u saobraćajnoj nesreći u tom mestu u kojoj je učestvovao i autobus, saopšteno je danas iz Policijske uprave Sremske Mitrovice...Nesreća se dogodila juče ujutro, a biciklista je preminuo tokom dana u Urgentnom centru u Beogradu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.