Podnesene prijave zbog natpisa u Srebrenici

Izvor: RSplaneta.com, 10.Jul.2010, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podnesene prijave zbog natpisa u Srebrenici

Komunalna policija iz Srebrenice podnijela je Osnovnom sudu u ovom gradu prekršajnu prijavu protiv Ibrahima Mustafića, predsjednika Upravnog odbora Udruženja "Majke Srebrenice", jer se oglušio o njihova naređenja da ukloni sporne natpise koje je postavio uoči obilježavanja 11. jula u Memorijalnom centru u Potočarima, pišu "Nezavisne novine". U Okružnom tužilaštvu u Bijeljini kažu da su naredili Komunalnoj policiji u ovom gradu da ukloni bilborde i zastave jer je riječ o krivičnom djelu, te da su onda oni Mustafiću naredili da ima dva dana da ukloni sporne sadržaje.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Uhapšen Ibran Mustafić u Potočarima

Izvor: Mondo, 11.Jul.2010, 11:47

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (Sipa) uhapsili su danas ispred Memorijalnog centra u Potočarima predsednika Upravnog odbora Udruženja "Majke Srebrenice" Ibrana Mustafića.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.