Izvor: Cafe.ba, 03.Feb.2017, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod upitnikom izdavanje pasoša BiH nakon 21. marta

BANJALUKA - Nabavka pasoških knjižica za građane BiH, čije okončanje je bilo planirano najkasnije do 21. marta ove godine, do kada je na snazi okvirni sporazum sa sadašnjim dobavljačem, neće biti završena i dovedeno je u pitanje izdavanje pasoša nakon ovog datuma, saopšteno je danas iz Agencije za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka BiH (IDDEEA).

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Dovedeno u pitanje izdavanje bh. pasoša nakon 21. marta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2017

Nabavka pasoških knjižica za građane BiH, čije okončanje je bilo planirano najkasnije do 21. marta ove godine, do kada je na snazi okvirni sporazum sa sadašnjim dobavljačem, neće biti završena i dovedeno je u pitanje izdavanje pasoša nakon ovog datuma, saopšteno je danas iz Agencije za identifikacione...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.