Od sutra zahlađenje i snijeg

Izvor: Cafe.ba, 23.Jan.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra zahlađenje i snijeg

U Republici Srpskoj narednih dana biće hladnije sa snijegom, a već sutra očekuje se formiranje snježnog pokrivača, rečeno je Srni u Republičkom hidrometeorološkom zavodu.

Dežurni sinoptičar Draško Rudan rekao je da se već za sutra prognozira oblačno i hladnije vrijeme, sa kišom i snijegom, i formiranje snježnog pokrivača.

U Hercegovini će kiša tokom dana prestati, dok će u Semberiji prema večeri prelaziti u snijeg.

Najviša dnevna temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << iznosiće od minus jedan do pet stepeni, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren, sjeverozapadni vjetar, u Hercegovini slaba do umjerena bura.

Rudan je naveo da će drugog dana vikenda biti još hladnije i oblačno, uglavnom sa slabim snijegom, a na jugu suvo i promjenljivo oblačno, sa povremenim sunčanim intervalima.

Temperatura će iznositi od minus dva do jedan, na jugu do šest stepeni Celzijusovih.

Za ponedjeljak, 26. januar, prognozira se hladno i pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom, koji će prema večeri i tokom noći prestati, uz djelimično smanjenje oblačnosti.

U Hercegovini će biti suvo, sa sunčanim intervalima, i malo toplije.

Najviša dnevna temperatura iznosiće od minus tri do jedan, na jugu do osam stepeni Celzijusovih.

Rudan kaže da se pretežno vedro i uglavnom sunčano vrijeme može očekivati u utorak, 27. januara.

Ujutro će biti tmurno i pretežno oblačno, tokom dana promjenljivo oblačno, pretežno vedro i uglavnom sunčano, a samo ponegdje u planinama u centralnim i istočnim krajevima moguće je provijavanje slabog snijega.

Temperatura tog dana biće od minus tri do dva, na jugu do osam stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.