Novi Zeland uvodi nove restrikcije zbog omikrona

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2022, 11:52

Novi Zeland uvodi nove restrikcije zbog omikrona

Stanovnici Novog Zelanda suočiće se sa novim COVID restrikcijama nakon što je zabeleženo devet slučajeva zaraze omikron sojem korona virusa, saopštila je u nedelju, 23. januara, premijerka Džasinda (Jacinda) Ardern. Svi slučajevi su zabeleženi u jednoj porodici koja je ranije ovog meseca putovala u Okland zbog svadbe, navodi agencija Asošijejted pres (AP). Pojačane mere, koje će na snagu stupiti sutra, podrazumevaće obavezno nošenje maski i ograničenja okupljanja. Ardern je naglasila da...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TAKAV JE ŽIVOT" Premijerka Novog Zelanda zbog devet slučajeva omikrona OTKAZALA VENČANJE

Izvor: Blic, 23.Jan.2022

Novozelandska premijerka Džasinda Ardern otkazala je svoje venčanje nakon što je uvela nova epidemiološka ograničenja suočena sa širenjem omikron soja kovida-19 u zajednici.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.