Novi Beograd tokom OEBS konferencije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2015, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Beograd tokom OEBS konferencije

Na ulicama Beograda nema većih gužvi, iako policija povremeno zaustavlja saobraćaj kako bi prošle delegacije koje učestvuju na Ministarskom savetu OEBS. Sastanci se održavaju u Kombank areni i Palati Srbija, a jedan broj učesnika smešten je u hotelu kod zgrade bivšeg CK u Novom Beogradu gde su pojačane mere bezbednosti. Gradski prevoz, tramvaji, trolejbusi i autobusi, normalno funkcioniše, a jedna od najvećih ulica u Novom Beogradu, Bulevar Zorana Đinđića, zatvorena je za saobraćaj.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Život u Beogradu tokom samita OEBS: Stanje skoro redovno

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Dec.2015

Na ulicama Beograda nema većih gužvi, iako je u glavnom gradu Srbije u toku Ministarski savet OEBS-a zbog kog se primenjuju maksimalne mere bezbednosti i poseban režim saobraćaja u zoni održavanja konferencije...Užurbani saobraćajci na glavnim raskrsnicama, policajci na trotoarima i česti prolasci...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.