Nema gužve na graničnim prelazima

Izvor: Cafe.ba, 21.Sep.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema gužve na graničnim prelazima

Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Zenica-Žepče u mjestu Papratnica, saobraćaj se do završetka policijskog uviđaja odvija jednom trakom-naizmjenično.

Na ostalim putnim pravcima u BiH saobraća se bez dužih zastoja po pretežno mokrom kolovozu.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su mjestimični odroni zemlje ili kamenja, pa se vozači pozivaju na pojačan oprez.

Zbog izvođenja sanacionih radova na mostu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << dionici autoceste A-1 Podlugovi-Jošanica, saobraćaj je preusmjeren u preticajnu traku.

Na ostalim dionicama gdje se izvode sanacioni radovi, obavezno je poštivanje postavljene saobraćajne signalizacije, a izdvajaju se putni pravci: Jajce-Banjaluka, Tuzla-Šićki Brod, Sarajevo-Trnovo, Bosansko Grahovo-Livno i Rostovo-Novi Travnik.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 20 minuta, saopšteno je iz BIHAMK-a.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Nema gužve na graničnim prelazima

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2014

SARAJEVO - Zbog saobraćajne nezgode koja se dogodila na magistralnom putu M-17 Zenica-Žepče u mjestu Papratnica, saobraćaj se do završetka policijskog uviđaja odvija jednom trakom-naizmjenično...Na ostalim putnim pravcima u BiH saobraća se bez dužih zastoja po pretežno mokrom kolovozu...Na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.