Najmanje 13 policajaca ubijeno u napadu u Meksiku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Okt.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 13 policajaca ubijeno u napadu u Meksiku

Najmanje 13 policajaca ubijeno je, a trojica su ranjena u napadu u meksičkoj saveznoj državi Mičoakan u kojoj je poslednjih meseci povećano nasilje koje se pripisuje organizovanim kriminalnim grupama, javlja AP. Policija Mičoakana saopštila je da je policajce napalo "nekoliko naoružanih civila".  Oni navode da su policajci u tom trenutku bili na radnom zadatku. Otišli su na adresu da izvrše sudsku naredbu.  Mičoakan, poznat i važan zbog avokada, mesto je porekla...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OVDE POLICIJA VIŠE NE SME DA ZALAZI: Ubijenio 14 policajaca u zasedi surove bande u Meksiku! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Okt.2019

Najmanje 14 policajaca ubijeno je, a trojica su ranjena u napadu u meksičkoj saveznoj državi Mičoakan u kojoj je poslednjih meseci povećano nasilje koje se pripisuje organizovanim kriminalnim grupama.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.