Na graničnom prelazu Gradiška čeka se više od dva sata

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnom prelazu Gradiška čeka se više od dva sata

BANJALUKA - Intenzitet saobraćaja iz BiH prema Hrvatskoj je znatno pojačan, a prema informacijama vozača koji se nalaze u koloni vozila, na prelazu Gradiška čeka se više od dva sata, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Iz AMS Srpske preporučuju vozačima da koriste granični prelaz Kostajnica i Dobrljin, gdje trenutno nema dužih čekanja na prelazak, kao i prelaz Brod, gdje se na prelazak čeka 15 do 20 minuta.

Na graničnom prelazu Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Kladuša čeka se oko sat vremena, a vozila izlaze u tri kolovozne trake.

Iz AMS apeluju na strpljenje vozača.

Na prelazu Donja Gradina/Jasenovac na prelazak granice čeka se 30 do 45 minuta.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

AMA: Na graničnom prelazu Gradiška čeka se više od dva sata

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2015

BANJALUKA- Intenzitet saobraćaja iz BiH prema Hrvatskoj je znatno pojačan, a prema informacijama vozača koji se nalaze u koloni vozila, na prelazu Gradiška čeka se više od dva sata, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske...Iz AMS Srpske preporučuju vozačima da koriste granični...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.