Mudžahedini spremaju napade i zauzimanje važnijih objekata

Izvor: RSplaneta.com, 06.Jul.2010, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mudžahedini spremaju napade i zauzimanje važnijih objekata

Darko Trifunović, član Ekspertskog tima jugoistočne Evrope za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala, upozorava da ovaj tim raspolaže najnovijim informacijama o kampovima mudžahedina na "obodnim dijelovima" Republike Srpske, koji imaju planove da Srpsku napadnu sa nekoliko desetina autobusa punih mudžahedina sa dugim cijevima u cilju zauzimanja saobraćajnica i drugih vitalnih infrastrukturnih objekata, a kao posebna meta je nova zgrada Vlade u Banjaluci. Trifunović je u intervjuu SRNI naveo da Republika Srpska treba da se okrene sebi i da zaštiti živote svojih građana, jer ni Srpska ni njeni građani nemaju nikakvo povjerenje u institucije BiH u pogledu bezbjednosti i zaštite od terorizma.

Nastavak na RSplaneta.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mudžahedini prete Republici Srpskoj?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2010

Darko Trifunović, član Ekspertskog tima jugoistočne Evrope za borbu protiv terorizma i organizovanog kriminala, upozorava da ovaj tim raspolaže najnovijim informacijama o kampovima mudžahedina na "obodnim delovima" Republike Srpske, koji imaju planove da Srpsku napadnu sa nekoliko desetina autobusa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.