Migranti dolaze imali smještaj ili ne

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jun.2020, 10:01

'Migranti dolaze imali smještaj ili ne'

"Prije nego što počnemo raspravljati o novim 'vučjacima', mislim da bi trebali pogledati koji su kapaciteti tamo i koristiti ih maksimalno", kaže za TV Liberty Radija Slobodan Evrpa (RSE) Peter Van der Auweraert, šef misije Međunarodne organizacije za migracije (IOM) u BiH i dodaje da u prihvatnom centru Bira trenutno ima hiljadu mjesta za migrante.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Van der Auweraert: Ne treba nam novi Vučjak

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Jun.2020

"Postoji ponekad neopravdano mišljenje da ako postoji smještaj da će više migranata doći. Migranti dolaze imali smještaj ili ne", kaže Van der Auweraet, šef misije Međunarodne organizacije za migracije (IOM) u razgovoru za TV Liberty Radija Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.