Izvor: Cafe.ba, 19.Feb.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić: BiH se ne može graditi sa Izetbegovićem koji patološki mrzi Srbe

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić smatra da je najava podnošenja zahtjeva za reviziju presude protiv Srbije lična odluka Bakira Izetbegovića koji ima neku vrstu patološke mržnje prema Srbima, te da se ne smije dozvoliti derogiranje Ustava i zakona, niti odlučivanje o važnim pitanjima u BiH na neformalnim druženjima ljudi sumnjive prošlosti, posebno ratne.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Mektić: Referendum o Danu Srpske je najveća glupost

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2017

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, rekao je da je "referendum o Danu Republike Srpske najveća glupost" i da to nikada nije podržao..."Najveća glupost što je Milorad Dodik uradio i koju nikada nisam podržao je referendum. Nisam izašao na referendum, evo sada prvi put govorim",...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.