Izvor: Cafe.ba, 30.Maj.2016, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkić: Iza odluke o popisu stanovništva stoji HDZ

U toku je sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, za koju je predložena samo jedna tačka dnevnog reda - Informacija Vijeća ministara BiH o Odluci o usvajanju Jedinstvenog programa obrade podataka popisa stanovništva, domaćinstava i stanova u BiH 2013. godine koju je donio direktor Agencije za statistiku BiH Velimir Jukić.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jukić: Nisam prekršio zakon

Izvor: Cafe.ba, 30.Maj.2016

Direktor Agencije za statistiku BiH Velimir Jukić rekao je da donošenjem odluke o objavi popisa nije prekršio zakon.

Nastavak na Cafe.ba...

Počela vanredna sjednica PSBIH o popisu

Izvor: SandzakPress.net, 30.Maj.2016

Sarajevo – U Sarajevu je u toku vanredna sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH na kojoj se raspravlja o jedinstvenoj obradi podataka popisa stanovništva u BiH iz 2013. godine. Sjednica je zakazana na zahtjev Kluba zastupnika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Predstavničkom...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.