MMF odobrio Pakistanu 3,3 milijardi dolara finansijske pomoći

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Jul.2023, 00:20

MMF odobrio Pakistanu 3,3 milijardi dolara finansijske pomoći

Međunarodni monetarni fond (MMF) odobrio je u srijedu dugo očekivanu pomoć Pakistanu u iznosu od tri milijarde dolara, što je potez koji će osiromašenu islamsku naciju vjerovatno spasiti od bankrota. MMF je saopštio da je njegov izvršni odbor odobrio sporazum o davanju sredstava za razdoblje od devet mjeseci i to za podsticaj pakistanskom programu ekonomske stabilizacije. Prije manje od dvije sedmice, Pakistan i MMF su se sporazumjeli o devetomjesečnom plan nakon niza sastanaka s...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

MMF odobrio Pakistanu pomoć od tri milijarde dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2023

ISLAMABAD - Međunarodni monetarni fond (MMF) odobrio je u dugo očekivanu pomoć Pakistanu u iznosu od tri milijarde dolara, što je potez koji će osiromašenu islamsku naciju verovatno spasiti od bankrota.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.