Kriza gasi kancelarije Njemačke i Francuske u Banjaluci

Izvor: RSplaneta.com, 03.Avg.2010, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kriza gasi kancelarije Njemačke i Francuske u Banjaluci

Ambasade Njemačke i Francuske u narednih nekoliko sedmica zatvoriće svoju kancelariju u Banjaluci, potvrdio je šef njemačke kancelarije Bruno Bromer. On je istakao da je razlog za zatvaranje kancelarije na prostoru koji su dijelile dvije ambasade, isključivo finansijske prirode, te da se ne radi o političkim razlozima. Bromer je naglasio da će druge njemačke organizacije u gradu, kao što su GTZ, DAAD i FES nastaviti kulturnu i ekonomsku saradnju sa Banjalukom, a političke i diplomatske poslove preuzeće ambasada u Sarajevu.

Nastavak na RSplaneta.com...






Povezane vesti

Berlin i Pariz zatvaraju kancelarije u Banjaluci

Izvor: Danas, 03.Avg.2010

Ambasade Njemačke i Francuske u narednih nekoliko sedmica zatvoriće svoju kancelariju u Banjaluci, potvrdio je šef njemačke kancelarije Bruno Bromer. On je istakao da je razlog za zatvaranje kancelarije na prostoru koji su dijelile dvije ambasade, isključivo finansijske prirode, te da se ne radi...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RSplaneta.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RSplaneta.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.