Korona virus ušao u dom za stare u Splitu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Apr.2020, 14:50

Korona virus "ušao" u dom za stare u Splitu

Korona virus je "ušao" u dom za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici, potvrdio je na izvanrednoj konferenciji za novinare u Splitu ministar zdravstva Vili Beroš. Svih 49 korisnika stacionara je prebačeno u Klinički bolnički centar Split. "Desetero je pozitivno na koronavirus, svi ostali su testirani i rezultati se očekuju tijekom dana. Najveći dio ima blaži oblik bolesti, dvoje prima kisik, ali nitko nije na respiratoru", kazao je ministar...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Split: Evakuisano 49 štićenika splitskog doma za starije

Izvor: Danas, 08.Apr.2020

Iz splitskog Doma za starije i nemoćne evakuisano je 49 štićenika od kojih je u ovom trenutku kod desetoro potvrdjena zaraza korona virusom, izjavio je danas hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.