Koprivica osuđen na 16 mjeseca zatvora

Izvor: Cafe.ba, 23.Jan.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koprivica osuđen na 16 mjeseca zatvora

Sud BiH proglasio je krivim Ranka Koprivicu za organizovani kriminal trgovine drogom i izrekao mu kaznu zatvora od 16 mjeseci.

Koprivica, koji je prihvatio sporazum o priznanju krivice, proglašen je krivim jer su ga u aprilu 2010. godine T.Z. i R.B. angažovali da na području Crne Gore preuzme i na područje BiH preveze kanabis, koji je po nalogu T.Z. skrivao na njima poznatim mjestima u blizini Trebinja.

Optuženi Koprivica bio je anagažovan i da preveze drogu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << područje Mostara radi prodaje i sticanja protivpravne imovinske koristi.

Vrijeme koje je optuženi proveo u pritvoru niće uračunato u izrečenu kaznu zatvora.

Od Koprivice su oduzeti predmeti korišteni u izvršenju krivičnog djela i obavezan je da nadoknadi troškove krivičnog postupka, čiju će visinu Sud odrediti posebnim rješenjem.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.