Komšić: Hrvatska je pokazala kako se brani domovina i vrijednosti slobodnog demokratskog svijeta

Izvor: Cafe.ba, 04.Avg.2010, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić: Hrvatska je pokazala kako se brani domovina i vrijednosti slobodnog demokratskog svijeta

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je čestitku predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću i građanima Republike Hrvatske u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti Republike Hrvatske kao i u povodu 15. godišnjice akcije Oluja.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšić čestitao Josipoviću godišnjicu Oluje

Izvor: Blic, 04.Avg.2010

Hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić čestitao je danas predsedniku Hrvatske Ivu Josipoviću i hrvatskim građanima Dan pobede i domovinske zahvalnosti povodom 15. godišnjice vojne akcije "Oluja"..."Zadovoljstvo mi je i čast da vama i građanima Republike Hrvatske mogu da uputim iskrene...

Nastavak na Blic...

Komšić: Hrvatsko, čestitam ti genocid nad Srbima

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2010

Član Predsedništva BiH Željko Komšić uputio je u sredu čestitku predsedniku Hrvatske Ivu Josipoviću i građanima Hrvatske povodom, kako se navodi, Dana pobede i domovinske zahvalnosti Hrvatske i povodom petnaestogodišnjice akcije "Oluja".

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.