Klepić: Vlada odlučila da Aluminij nastavi poslovati

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jul.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klepić: Vlada odlučila da Aluminij nastavi poslovati

Predsjednik Nadzornog odbora Aluminija d.d. Mostar Zdenko Klepić izjavio je u ponedjeljak da je Vlada FBiH na telefonskoj sjednici održanoj u petak donijela odluku o nastavku poslovanja Aluminija u okviru programa stabilizacije, što, prema njegovim riječima, znači da u sljedećih šest mjeseci neće biti stečaja niti će netko moći blokirati račune Aluminija.  Klepić je to izjavio nakon današnjeg sastanka predstavnika Uprave i Sindikata Aluminija s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"Aluminiju" još šest mjeseci za traženje spasa

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2019

​MOSTAR - Vlada Federacije BiH donijela je odluku o nastavku poslovanja mostarskog "Aluminija" u okviru finansijske konsolidacije u narednih šest mjeseci, rekao je predsjednik Nadzornog odbora "Aluminija" Zdenko Klepić, dodajući de je odlučeno da će biti zbrinuto svih 900 radnika te kompanije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.