Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2012, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasipović: Potreban energičan odgovor na korupciju

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Anton Kasipović izjavio je da rukovodstva oba javna univerziteta u Srpskoj u roku od 10 dana treba da resornom ministarstvu dostave informacije o mogućim ili stvarnim rodbinskim vezama dekana, profesora, asistenata i ostalog osoblja kako bi se nedvosmisleno utvrdilo da li u visokoškolskim ustanovama ima nepotizma.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak sa predsjednicima etičkih komiteta univerziteta

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2012

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Anton Kasipović najavio je da će se sutra sastati sa predsjednicima etičkih komiteta sa Univerziteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu i predstavnicima studenata sa kojima će razgovarati o problemima u visokom obrazovanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kasipović: Vlada RS može biti još efikasnija i uspješnija

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2012

BANjALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Anton Kasipović rekao je da nije prisustvovao jučerašnjem sastanku kod predsjednika Srpske Milorada Dodika, dodajući da su ti sastanci u percepciji javnosti reducirani na temu korupcije, ali da smatra da su bili u širem kontekstu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.