Vehabija, napadač na ambasadu SAD, ćutao samo o snajperu

Izvor: Blic, 19.Dec.2011, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vehabija, napadač na ambasadu SAD, ćutao samo o snajperu

Tužilaštvo BiH ni na današnjem ročištu nije uspelo da od Mevlida Jašarevića, napadača na ambasadu SAD, dobije informaciju gde se nalazi snajper koji se vidi na snimku njegove video poruke i od koga ga je kupio.

- Jašarević je danas naširoko pričao o svom životu od Beču pa do sada, ali na ključno pitanje u vezi sa snajperom Tužilaštvo nije dobilo odgovor i zato ne može da bude zadovoljno, jer detalji o njegovom ranijem životu nisu toliko bitni za istragu o napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - rekao je Jašarevićev advokat Senad Dupovac.

Dupovac je dodao da je Jašarević na današnjem ročištu bio raspoložen za razgovor i da ga je u pritvoru posjetila supruga, a odobrena je i poseta majke, koja bi trebalo da ove sedmice doputuje iz Beča.

Vehabija Mevlid Jašarević 28. oktobra pucao je iz "kalašnjikova" na ambasadu SAD u Sarajevu i tom prilikom teško ranio jednog pripadnika policije - radnika na obezbeđenju.

Jašarević je nakon toga pogođen snajperskim hicem i uhapšen, a trenutno je u pritvoru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jašarević bio raspoložen za priču o svemu, samo ne o snajperu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2011

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH ni na današnjem ročištu nije uspjelo da od Mevlida Jašarevića, napadača na Ambasadu SAD, dobije informaciju gdje se nalazi snajper koji se vidi na snimku njegove video oporuke i od koga ga je kupio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.