Ivankoviću četiri godine zatvora zbog dilovanja droge

Izvor: Cafe.ba, 23.Jan.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivankoviću četiri godine zatvora zbog dilovanja droge

Sud BiH na osnovu sporazuma o priznanju krivice osudio je Aleksandra Ivankovića na četiri godine zatvora za počinjeno krivično djelo neovlaštenog prometa droga.

Ivković je proglašen krivim što je u periodu od početka 2010. godine pa do aprila 2013. godine u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Albaniji, nakon što je stupio u kontakt sa više njemu poznatih lica sa područja Crne Gore i Albanije, postupao kao pripadnik međunarodne kriminalne grupe.

Pripadnici grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << preuzimali su marihuanu, heroin i kokain od organizatora grupe na području Albanije i Crne Gore i potom drogu prevozili i predavali kupcima na području BiH i Hrvatske.

Vrijeme koje je optuženi proveo u pritvoru biće uračunato u izrečenu kaznu zatvora, saopšteno je iz Suda.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.