Ivanić: Moja odluka definitivna, Borenović jedini kandidat

Izvor: Cafe.ba, 06.Nov.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić: Moja odluka definitivna, Borenović jedini kandidat

Lider Partije demokratskog progresa /PDP/ Mladen Ivanić izjavio je da je odluka da se ne kandiduje za predsjednika te stranke na predstojećem Opštem saboru PDP-a definitivna i povrdio da je potpredsjednik PDP-a Branislav Boranović za sada jedini predloženi kandidat za lidersku funkciju.

Ivanić je večeras prisustvovao Petom izbornom Saboru Opštinskog odbora PDP-a Kozarska Dubica na kojem su delegati te partije jednoglasno podržali kandidaturu Borenovića za predsjednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << PDP-a.

On je potvrdio da pripreme za glavni stranački Sabor PDP-a teku dobro, te da je veliki broj regionalnih odbora već završio liste kandidata za Glavni odbor, dok paralelno traju i kandidature za predsjednika stranke.

"Pošto je ta moja odluka definitivna, mislim da to protiče u dobroj atmosferi, iako su mnogi očekivali turbulencije, kojih mi apsolutno nemamo", izjavio je Ivanić novinarima u Kozarskoj Dubici i istakao da ostaje u PDP-u.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Perica Bundalo izjavio je da ta opštinska organizacija danas na simboličan način obilježava i 16 godina postojanja PDP-a u Kozarskoj Dubici.

"Ponosni smo na činjenicu da je PDP ovdje od svog osnivanja do danas ostavio snažan pečat na ukupna društvena događanja", izjavio je Bundalo novinarima.

On je najavio da će do kraja ovog mjeseca biti konstituisan Opštinski odbor, predsjedništvo i drugi organi i radna tjela partije, a da će se do kraja godine promovisati kandidati PDP-a za odbornike i načelnika opštine za sljedeće lokalne izbore.

Bundalo je potvrdio da će PDP u Kozarskoj Dubici imati samostalnog kandidata za funkciju načelnika opštine.

Izbornom Saboru Opštinskog odbora PDP-a Kozarska Dubica pristustvovalo je 300 delegata te stranke, a izabran je dio članova tog opštinskog odbora i članovi Nadzornog odbora stranke.

Usvojeni su i izvještaji o radu te partije i Program rada opštinske organizacije PDP-a Kozarska Dubica za period od 2016. do 2020. godine.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Ivanić: Definitivno, Borenović jedini kandidat

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2015

KOZARSKA DUBICA - Lider Partije demokratskog progresa /PDP/ Mladen Ivanić izjavio je da je odluka da se ne kandiduje za predsjednika te stranke na predstojećem Opštem saboru PDP-a definitivna i povrdio da je potpredsjednik PDP-a Branislav Boranović za sada jedini predloženi kandidat za lidersku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.