Isticanjem transparenata navijači iz Bihaća počinili prekršaj

Izvor: Cafe.ba, 20.Jul.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isticanjem transparenata navijači iz Bihaća počinili prekršaj

PRIJEDOR - Navijači Fudbalskog kluba /FK/ "Jedinstvo" iz Bihaća počinili su prekršaj isticanjem transparenata tokom prijateljske utakmice na stadionu FK "Rudar" u Prijedoru, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Prijedor.

"Tokom odigravanja prijateljske utakmice između FK `Rudar` Prijedor i FK `Jedinstvo` iz Bihaća na gradski stadion u Prijedoru u subotu, 18. jula, nenajavljeno je došlo oko petnaest navijača FK `Jedinstvo` Bihać ističući na tribinama transparent >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << sa natpisom `genocid vam zaboraviti nećemo - Srebrenica '95 Prijedor '92` i ratnu zastavu armije BiH", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su, radi utvrđivanja identiteta, svi navijači bili privedeni u službene prostorije CJB Prijedor, a od dva lica oduzeti su zastava i transparenti i uručen im je i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama i Zakona o javnom redu i miru.

Nakon završetka službenih radnji svi navijači su, uz pratnju policijskih službenika, napustili područje CJB Prijedor, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Prijedor: Navijači iz Bihaća mahali ratnom zastavom

Izvor: Večernje novosti, 21.Jul.2015, 07:39

PrIjateljska utakmica između FK Rudar iz Prijedora i FK Jedinstvo iz Bihaća, bila je sve samo ne - prijateljska. Na prijedorskom gradskom stadionu u nedelju u poslepodnevnim časovima, navijači iz Bihaća, koji sebe nazivaju "Sila nebeska" razvukli su transparent sa uvredljivim sadržajem: "Genocid...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.