Sa protesta Protiv nasilja desetine hiljada zatražile nepristrasan javni servis Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2023, 18:24

Sa protesta 'Protiv nasilja' desetine hiljada zatražile nepristrasan javni servis Srbije

Desetine hiljada građana zatražile u subotu su ispred zgrade Radio-televizije Srbije u centru Beograda objektivnije i nepristrano izveštavanje javnog servisa.  Četvrti protest "Srbija protiv nasilja" je završen pozivima okupljenih za ostavke zvaničnika. Okupljeni građani su povremeno uzvikivali "ostavke" i "Vučiću, odlazi".  Na protest, četvrti po redu u poslednjih nekoliko nedelja, je pozvao deo opozicije, kritikujući odgovor vlasti nakon dva masovna ubistva,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Desetine hiljada građana na ulicama Beograda protiv nasilja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2023

U centru Beograda desetine hiljada građana okupilo se 27. maja na četvrtom protestu pod parolom "Srbija protiv nasilja" na poziv dela opozicije. Kritikuje se odgovor vlasti nakon dva masovna ubistva, koja su se dogodila početkom maja u Srbiji, a u kojima je ubijeno 18 ljudi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Pobuna na protestu zbog Srđana Milivojevića: "Je l' ovo vaš protest ili narodni?" VIDEO

Izvor: B92, 27.Maj.2023

Politički protest "Srbija protiv nasilja" počeo je danas u Beogradu u 18 sati, a pojedini građani pobunili su se protiv Srđana Milivojevića...Srđan Milivojević, inače poznat po tome što je pretio da će predsednokovi brat i sin završiti u šahtu, neuspešno pokušava već danima da se predstavi...

Nastavak na B92...

Miketić: Vučić je u defanzivi, udovoljiće zahtevima opozicije

Izvor: Danas, 28.Maj.2023, 14:35

Narodni poslanik koalicije Zajedno-Moramo Đorđe Miketić, jedan od organizatora protesta "Srbija protiv nasilja" pokrenutih posle dva masovna ubistva u Beogradu početkom maja, izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u defanzivi i da će udovoljiti zahtevima opozicije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.