Hapšen zbog narušavanja javnog reda i posjedovanja oružja

Izvor: Cafe.ba, 03.Dec.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšen zbog narušavanja javnog reda i posjedovanja oružja

Policija u Doboju uhapsila je lice čiji su inicijali S.B. iz ovog grada zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, narušavanja javnog reda i mira, te oštećenja tuđe stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Hapšenju, koje se dogodilo sinoć u 19.40 časova, prethodilo je naguravanje sa gostima ugostiteljskog objekta "Inetermeco" koje je S.B. vrijeđao i prijetio im fizičkim napadom.

Po dolasku policije S.B. se udaljio iz objekta zajedno sa još jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << licem koje je s njim boravilo u objektu, navedeno je u saopštenju.

Nakon toga, on je velikom brzinom upravljao automobilom "sitroen" po gradskim ulicama ugrožavajući pješake i druge učesnike u saobraćaju.

Patrola policije pronašla je vozilo parkirano u Ulici cara Dušana, gdje je S.B. zatečen u društvu sa još jednim licem, a u njihovoj blizini je pronađena poluatomatska puška sa skraćenim kundakom koju je, najvjerovatnije, prethodno odbacio.

U toku je kriminalistička obrada nad S.B. koji je u službenim prostorijama odbio alkotestiranje i testiranje na prisustvo droge. /

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Uhapšen zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2014

DOBOJ - Policija u Doboju uhapsila je lice čiji su inicijali S.B. iz ovog grada zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja, narušavanja javnog reda i mira, te oštećenja tuđe stvari, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj...Hapšenju, koje se dogodilo sinoć u 19.40 časova, prethodilo je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.