Izvor: Cafe.ba, 26.Maj.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everaers: Curenje podataka popisa stanovništva je neprihvatljivo, ima nade za prvu publikaciju do 1. jula

SARAJEVO - Program obrade podataka popisa stanovništva BiH u potpunosti je s preporukama Međunarodne posmatračke operacije (IMO) te postoje šanse da prva publikacija rezultata popisa bude objavljena do 1. jula, rekao je predsjedavajući IMO-a za popis stanovništva i domaćinstava u BiH i direktor pri Uredu za statistiku Evropske komisije (Eurostat) Pieter Everaers, javlja Anadolu Agency (AA).

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

“Јukićeva odluka u skladu sa IMO”

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2016

SARAJEVO - Odluka o programu obrade podataka popisa stanovništva koju je jednostrano donio direktor Agencije za statistiku BiH Velimir Јukić u skladu je sa preporukama Međunarodne posmatračke misije. Sa ovom porukom u Sarajevo je došao direktor Kancelarije za statistiku EU Piter Everers. Takođe...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.