Dvanaestogodišnji dečak izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 22.Okt.2011, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvanaestogodišnji dečak izvršio samoubistvo

Dvanaestogodišnji dečak pronađen je mrtav u porodičnoj kući u Sokocu sa ranom od vatrenog oružja u stomaku, a sumnja se da je izvršio samoubistvo lovačkom puškom, saznaje Srna.

Dečak je pronađen mrtav na podu u porodičnoj kući, juče oko 15.30, a pored njega su se nalazile lovačka puška iz koje je, kako se sumnja, pucao sebi u stomak i oproštajno pismo.

Srna saznaje da roditelji dečaka nisu dozvolili obdukciju. Nastradali dečak živeo je sa ocem.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio Supružnici pronađeni mrtvi u porodičnoj kući Oteto sedam estonskih turista u Libanu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u Sokocu: Ubio se dvanaestogodišnjak, ostavio oproštajno pismo

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2011

SOKOLAC - Dvanaestogodišnji dječak pronađen je mrtav u porodičnoj kući u Sokocu sa ranom od vatrenog oružja u stomaku, a sumnja se da je izvršio samoubistvo lovačkom puškom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ubio se dvanaestogodišnjak, ostavio oproštajno pismo

Izvor: S media, 22.Okt.2011

Teška tragedija dogodila se u Sokocu, u Republici Srpskoj. Dvanestogodišnji dečak izvršio samoubistvo. ..Dvanaestogodišnji dečak pronađen je mrtav u porodičnoj kući u Sokocu sa ranom od vatrenog oružja u stomaku, a sumnja se da je izvršio samoubistvo lovačkom puškom...Dečak je pronađen...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.