Dom zdravlja Ugljevik obilježio krsnu slavu

Izvor: Cafe.ba, 21.Nov.2014, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dom zdravlja Ugljevik obilježio krsnu slavu

Dom zdravlja Ugljevik obilježio je danas krsnu slavu Svetog Arhangela Mihaila. U prisustvu brojnih gostiju i predstavnika lokalne uprave, direktor ove zdravstvene ustanove Jugoslav Cvetković čestitao je zaposlenima krsnu slavu sa željom da u budućem periodu imaju što manje posla, a što više zdravlja.

“Želimo u narednom periodu da očuvamo stabilnost Doma zdravlja, poboljšamo kvalitet zdravstvenih usluga i omogućimo što više usluga.

U interesu svih je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << težimo ka usavršavanju naših zdravstvenih radnika”, rekao je Cvetković, prenosi bijeljinapromo.

Čestitke povodom krsne slave zaposlenima u Domu zdravlja uputio je i načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić, koji je istakao da će lokalna uprava i u narednom periodu, putem raznih donacija, učestvovati u poboljšanju kvaliteta pružanja zdravstvenih usluga na području opštine.

U opštini Ugljevik ima osam ambulanti porodične medicine, od kojih svaka ima dvije ordinacije, biohemijsku labaratoriju, specijalističko-konsultantsku službu za ginekologiju i pedijatriju, akreditovane službe Centra za bazičnu rehabilitaciju i Centar za mentalno zdravlje.

U okviru Doma zdravlja funkcioniše i služba stomatologije.

Dom zdravlja Ugljevik pokriva potrebe 12.500 registrovanih pacijenata.

Izvor: infocity.ba

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.