Doktor iz Brčkog priznao da je u dvorištu skrivao ostatke žrtve rata, istraga u toku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2023, 17:28

Doktor iz Brčkog priznao da je u dvorištu skrivao ostatke žrtve rata, istraga u toku

Dok se u Bosni i Hercegovini (BiH) još traga za posmrtnim ostacima više od 7.500 žrtava rata devedesetih godina, doktor iz Brčkog na sjeveroistoku zemlje je u svom dvorištu po sopstvenom priznanju skrivao zakopane kosti jedne od žrtava. Ostaci u dvorištu brčanskog ortopeda Nebojše Mraovića zakopane su prije 11 godina, nakon čega je iznad njih izgradio betonsku fontanu. Mraović već godinama u Brčkom ima privatnu ortopedsku ambulantu. Ekshumacija kostiju je izvršena 21. septembra pod...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ortoped koristio kosti žrtve rata u BiH za „planiranje operacija“, pa ih zakopao u dvorištu

Izvor: Danas, 27.Sep.2023, 10:57

U dvorištu brčanskog ortopeda Nebojše Mraovića pronađeni su posmrtni ostaci žrtve rata u Bosni i Hercegovini i on je priznao da je kosti zakopao i da ih je pre toga koristio za "planiranje operacija", objavio je Radio Slobodna Evropa (RSE).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.