Danas sunčano

Izvor: Cafe.ba, 19.Mar.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano

U Republici Srpskoj i FBiH danas će biti sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost i dnevnu temperaturu vazduha od osam do 12, na jugu do 16, u višim predjelima do šest stepeni Celzijusovih.

Tokom dana očekuju su duži sunčani intervali, na krajnjem istoku više oblaka, ponegdje i kiša. U noći u svim krajevima razvedravanje, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a u Hercegovini umjerena >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutros je u centralnim područjima u BiH pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima Srpske i FBiH sunčano.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus sedam stepeni Celzijusovih, Han Pijesak, Drvar i Kupres minus četiri, Kalinovik, Livno, Sokolac i Čemerno minus tri, Bugojno i Šipovo minus dva, Bihać, Tuzla, Jajce, Višegrad, Istočni Drvar i Rudo minus jedan, Goražde, Sanski Most, Ribnik, Foča, Doboj, Nevesinje, Novi Grad, Mrkonjić Grad i Gacko nula stepeni, Banjaluka, Zenica, Sarajevo, Prijedor, Kneževo i Srbac jedan, Zvornik, Mrakovica, Srebrenica i Bijeljina dva, Gradiška i Gradačac tri, Bileća pet, Stolac šest, Mostar i Trebinje osam, te Neum 10 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Danas pretežno sunčano

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Mar.2015, 09:08

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunačno uz umjerenu oblačnost...Vjetar će biti slab, sjeverni i sjeveroistočni, na jugu slaba bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Najviša temperatura vazduha biće od sedam do 13, na jugu do 16 stepeni...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.