Da se zna: Plaše se glutena zbog Đokovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se zna: Plaše se glutena zbog Đokovića

Milica Joksimović, studentkinja master studija na Hemijsko-tehnološkom fakultetu u Beogradu. U rubrici "Da se zna" objašnjava zašto svaka netolerancija na gluten ne mora nužno da prouzrokuje celijakliju, zašto svaki proizvod koji se prodaje kao organski često zapravo i ne može da ima te komponente, zašto sve što je GMO ne mora biti štetno, ali i zašto je važno da se država aktivnije uključi u reciklažu plastike. Autorka Marina Fratucan.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.