Cvijanovićeva na sastanku sa ženama žrtvama rata

Izvor: Cafe.ba, 30.Sep.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanovićeva na sastanku sa ženama žrtvama rata

BANJALUKA- Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović razgovaraće sutra u Banjaluci sa predstavnicama Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske.

Nakon sastanka, koji će biti održan u kabinetu predsjednika Vlade Srpske sa početkom u 15.00 časova, predviđene su izjave za novinare.

Cvijanovićeva će sutra u Banjaluci razgovarati i sa ambasadorom Crne Gore u BiH Milanom Lakićem, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Nakon sastanka, koji će biti održan u kabinetu premijera Republike Srpske sa početkom u 14.00 časova, biće objavljeno saopštenje.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Neophodna sistemska pomoć ženama žrtvama rata

Izvor: Cafe.ba, 01.Okt.2015, 19:14

BANJALUKA- Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je Vlada na raspolaganju ženama žrtvama rata kako bi im se obezbijedio program sistemskog pružanja pomoći koji bi podrazumijevao i angažman psihologa i socijalnih radnika...vijanovićeva je, nakon sastanka sa članicama...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.