Čavara: Papina posjeta Sarajevu pozitivna promocija cijele BiH

Izvor: Cafe.ba, 30.Maj.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavara: Papina posjeta Sarajevu pozitivna promocija cijele BiH

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara cijeni da je posjeta pape Franje Bosni i Hercegovini, najavljena za 6. juni, ''zasigurno veliki događaj za BiH, jer nam dolazi čovjek koji širi mir i ljubav u cijelom svijetu''.

Samim tim što će gost Sarajeva biti zaštitnik i pobornik zaštite prava onih koji su najugroženiji, što će donijeti poruke ljubavi i mira, po Čavarinom mišljenju će dovesti BiH u fokus svjetske pažnje u pozitivnom ozračju i kontekstu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << javlja Fena.

''Posjeta takvog čovjeka će biti prilika za veliku promociju cijele zemlje'', smatra predsjednik Federacije, poručujući da ljudi u BiH trebaju s više tolerancije, razumijevanja i saradnje živjeti i djelovati na dobrobit svih međusobno.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.