Britanski premijer  platio kaznu zbog  zabave  tokom lockdowna

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Apr.2022, 15:04

Britanski premijer platio kaznu zbog zabave tokom lockdowna

Britanska policija izrekla je novčanu kaznu premijeru Borisu Johnsonu jer je prisustvovao rođendanskoj zabavi priređenoj za njega tokom zatvaranja (lockdown) uvedenog zbog pandemije korona virusa SARS-CoV-2. Iznos kazne nije saopćen, a kazne za to djelo kreću se od 60 funti do 10.000 funti. Premijer je potvrdio da je platio kaznu za odlazak na jednosatni skup u kabinetu 19. juna 2020. Britanski ministar finansija (kancelar) Rishi Sunak također je kažnjen, dok je premijerova supruga,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Boris Džonson i Riši Sunak kažnjeni zbog kršenja zakona o izolaciji tokom vanrednog stanja

Izvor: Danas, 12.Apr.2022

Premijer Velike Britanije Boris Džonson i ministar finansija Riši Sunak dobili su kazne za prisustvo na ilegalnim skupovima u Dauning stritu tokom trajanja vanrednog stanja nakon proglašenja pandemije korona virusa, saopštio je Dauning strit.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.