Brisel traži od Hrvatske dokaze o proveri navoda o nasilju nad migrantima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Nov.2020, 14:30

Brisel traži od Hrvatske dokaze o proveri navoda o nasilju nad migrantima

Evropska komesarka za unutrašnje poslove Ilva Johanson (Ylva Johansson) je zatražila od hrvatskog kolege Davora Božinovića da ponudi konkretne podatake u kojoj meri su se vlasti u Hrvatskoj pozabavile izveštajima o nasilju nad migrantima i izbeglicama na hrvatskim granicama. Johanson je najavila i posetu delegacije Evropske komisije (EK) Hrvatskoj. U pismu u koje Radio Slobodna evropa (RSE) imao uvid, evropska komesarka traži da Hrvatska podeli sa Evropskom komisijom broj navoda koje su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brisel od Hrvata trazi konkretne podatke o NASILJU NAD MIGRANTIMA

Izvor: Blic, 13.Nov.2020

Evropska komesarka za unutrašnje poslove Ilva Johanson (Ylva Johanšon) zatražila je od hrvatskog kolege Davora Božinovića da ponudi konkretne podatake u kojoj meri su se vlasti u Hrvatskoj pozabavile izveštajima o nasilju nad migrantima i izbeglicama na hrvatskim granicama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.