Glavašu 40 dana ekstradicionog pritvora

Izvor: RTV Pink, 14.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavašu 40 dana ekstradicionog pritvora

. . . Sud Bosne i Hercegovine u Sarajevu danas je Branimiru Glavašu odredio ekstradicioni pritvor, a Tužilaštvo BiH ima 40 dana da dostavi dokumente za njegovo izručenje, izjavila je portparol Suda BiH Manuela Hodžić. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glavaš u ekstradicionom pritvoru

Izvor: 24sata, 14.Maj.2009

Sarajevski sudija Branko Perić odredio je Branimiru Glavašu ekstradicioni pritvor, a Tužilaštvo BiH je dobilo rok od 40 da dostavi dokumente za izručenje.

Nastavak na 24sata...

Glavašu odredjen ekstradicioni pritvor

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Maj.2009

Sud BiH danas je, na predlog Tužilaštva BiH, odredio ekstradicioni pritvor hrvatskom generalu Branimiru Glavašu. Portparolka Suda BiH Mauela Hodžić izjavila je da se radi o pravnom presedanu, s obzirom na to da je utvrdjeno da je Glavaš stekao bosan ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Glavašu određen pritvor

Izvor: Glas javnosti, 15.Maj.2009, 04:37

SARAJEVO/ZAGREB - Sud Bosne i Hercegovine u Sarajevu juče je Branimiru Glavašu (54) odredio ekstradicioni pritvor, a Tužilaštvo BiH ima 40 dana da dostavi dokumente za njegovo izručenje, izjavila je portparolka Suda BiH Manuela Hodžić. Sudija Branko Perić svoju odluku, koja se tumači kao presedan...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.