Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Dec.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Elma Đusinac deportovana u Srbiju

Pripadnici Službe za poslove sa strancima BiH su danas 22.decembra  deportovali u "matičnu zemlju lice E. Đ., nakon što su prestali razlozi za njeno prisustvo u BiH".

Licu E. Đ. je izrečena mjera protjerivanja sa zabranom ulaska u BiH u periodu od pet godina jer predstavlja prijetnju po nacionalnu bezbjednost BiH, te je smještena pod nadzor u Imigracioni centar Službe za poslove sa strancima, saopšteno je iz Službe za poslove sa strancima.

Nezvanično Klix.ba saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << da se radi o Elmi Đusinac iz Mitrovice sa Kosova koja je 22. novembra ušla ilegalno u BiH, a uhapšena je 25. novembra u Kalesiji pod sumnjom da je povezana sa terorističkim akitvnostima.

Zajedno s njom uhapšen je i njen suprug Enes Mešić koji je već ranije hapšen kao član grupe Bilala Bosnića u akciji "Damask".

Tada je, nakon tromjesečnog pritvora, pušten na slobodu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elma Đusinac deportovana iz BiH u Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2015

SARAJEVO - Pripadnici Službe za poslove sa strancima BiH su dana 22.12.2015 godine izvršili deportaciju u matičnu zemlju lica E. Đ., nakon što su prestali razlozi za njeno prisustvo u BiH...Licu E. Đ. je izrečena mjera protjerivanja sa zabranom ulaska u BiH u periodu od pet godina jer predstavlja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.