Aleksandru Obradoviću uručena nagrada Dobar primer Novog Optimizma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2019, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandru Obradoviću uručena nagrada 'Dobar primer Novog Optimizma'

Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz valjevske fabrike namenske industrije “Krušik” koji se od 14. oktobra nalazi u kućnom pritvoru, pod optužbom da je odao poslovnu tajnu, večeras je u njegovom domu uručena nagrada “Dobar primer Novog Optimizma” za 2019. godinu. "Drago mi je da sam svojim postupkom dao mali doprinos u vraćanju optimizma i oslobađanju straha kod ljudi", reči su Obradovića, koje je pročitala njegova supruga, jer su Obradovića savladale...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Novi optimizam“ uručio nagrade profesorki Biljani Stojković i uzbunjivaču iz Krušika

Izvor: Danas, 06.Dec.2019

Uzbunjivač Aleksandar Obradović i profesorka Biljana Stojković ovogodišnji su dobitnici nagrade „Dobar primer“, koju dodeljuje Novi optimizam. Nagrade su uručene u stanu Obradovića u Valjevu, s obizom na to da se on nalazi u kućnom pritvoru.

Nastavak na Danas...

Uzbunjivač iz 'Krušika' kao primer optimizma

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Dec.2019, 00:54

Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz valjevske fabrike namenske industrije “Krušik” koji se od 14. oktobra nalazi u kućnom pritvoru, pod optužbom da je odao poslovnu tajnu, večeras je u njegovom domu uručena nagrada “Dobar primer Novog Optimizma” za 2019. godinu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.