Akcija Golf- Pretresi i u Zvorniku

Izvor: Cafe.ba, 24.Okt.2014, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija Golf- Pretresi i u Zvorniku

Јutros oko šest sati započela je velika policijska akcija "Golf" gdje su u toku pretresi na 35 lokacija na području Tuzlanskog i Zeničko-dobojskog kantona, te na području Zvornika.

U Tuzli trenutno se obavlja pretres na dvije lokacije, u Kalesiji na jednoj dok se u Zvorniku pretresa 15 lokacija.

Pretresi traju i na području Visokog.

Pretresi se obavljaju po naredbi Kantonalnog suda Tuzla i Kantonalnog suda Zenica, a riječ je o postojanju osnovane sumnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << zbog izvršenja više krivičnih djela organiziranog kriminala u vezi sa izvršenjem teške krađe i krivotvorenja javnih isprava.

Nezvanično saznajemo da je u pitanju otkrivanje izvršilaca krađe putničkih vozila.

Više informacija očekuje se tokom dana, a u pretresima osim pripadnika MUP-a Tuzlanskog i Zeničko- dobojskog kantona učestvuju i pripadnici Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.