Bogoljub Karić
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Bogoljub Karić o trajnoj perspektivi Srbije

Bogoljub Karić, biznismen i lider Pokreta snaga Srbije koji se našao među pojedinicima protiv kojih je EU uvela sankcije zbog Rusije i Belorusije, izjavio je da je opredeljenje Srbija - Rusija velika zabluda...

Izvor: Blic, 31.Mar.2023, 16:10

Detaljnije >>

Veliki preokret Bogoljuba Karića, iznenada postao prozapadno orijentisan: Koga Rusija brani taj je završio

Bogoljub Karić, biznismen i lider Pokreta snaga Srbije, koji se našao među pojedinicima protiv kojih je EU uvela sankcije zbog...

Izvor: Danas, 30.Mar.2023, 16:37

Detaljnije >>

Karić postao prozapadno orijentisan: Odnos s Rusijom velika zabluda, koga oni brane - taj je završio

Bogoljub Karić, biznismen i lider Pokreta snaga Srbije izjavio je da je opredeljenje Srbija - Rusija velika zabluda i da nama nisu ništa dalji Ukrajinci od Rusa.

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2023

Detaljnije >>

Bogoljub Karić čestitao početak Ramazana: Da vaša molitva bude od Boga uslišena, na dobrobit svih ljudi

Bogoljub Karić čestitao je na svom Fejsbuk profilu početak Ramazana. U obraćanju vernicima muslimanske veroispovesti, on je napisao:

Izvor: Blic, 23.Mar.2023, 18:07

Detaljnije >>

Bogoljub Karić NIJE PRISUSTVOVAO ĆERKINOM VENČANJU SA PEVAČEM, a on godinama nakon razvoda IZDAJE APARTMANE na Zlatiboru!

Bogoljub Karić NIJE PRISUSTVOVAO ĆERKINOM VENČANJU SA PEVAČEM, a on godinama nakon razvoda IZDAJE APARTMANE na Zlatiboru!

"Poslovne obaveze i udaljenost učinili su da ljubav nestane!". Daniel Đokić bio je glavni frajer muzičke scene početkom 2000-ih, što potvrđuje činjenica da su mnoge pripadnice lepšeg pola za njim uzdisale. Fanovi su sa ushićenjem očekivali sledeći njegov potez koji će ih "oduvati". Pevač se, sasvim mimo očekivanog, samo mirno i bez pompe povukao iz javnosti. Daniel se 2001. godine predstavio javnosti sa pesmom "Zagrli me ti", nakon koje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2023, 07:54

Detaljnije >>

Žena je snaga Srbije

Biznismen Bogoljub Karić uputio je danas, povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, čestitku svim pripadnicama lepšeg pola.

Izvor: Blic, 08.Mar.2023, 21:02

Detaljnije >>