Blog: KudaZaVikend.com, 22.Nov.2011, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapečeni ravioli sa povrćem

Priprema: U slanoj vodi obarite i ocedite raviole. U istoj vodi kratko izblanširajte brokoli iskidan na cvetove. Praziluk iseckajte na sitno, bukovače i pelat na kocke a viršle na kolutove. Na malo ulja prvo izdinstajte pripremljen praziluk, zatim dodajte bukovače, pelat paradajz, bosiljak, suvi začin od povrća i biber. Dinstajte zajedno uz dolivanje juneće supe. Sada dodajte viršle, kratko prodinstajte i na kraju brokoli i raviol...

Nastavak na KudaZaVikend.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KudaZaVikend.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KudaZaVikend.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.