WEHBBA I MARKO NASTIĆ @ MLADOST (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 18.Okt.2012, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WEHBBA I MARKO NASTIĆ @ MLADOST (VIDEO)

Wehbba je jedno od najvažnijih imena u svetu elektronske muzike u Brazilu, a stručna javnost ga smatra za mahera dip hausa. Nastupiće sa Markom Nastićem i Petkom u okviru serijala žurki ”Tiger cafe” u četvrtak u disko baru “Mladost“.

DJ Wehbba je imao prilike da radi u mnogim važnim klubovima i na bitnim događajima u Evropi poput Ministry Of Sound/UK, Creamfields/CZ, Vision/JP, Rex/FR, Fabrik/ES, Florida135/ES, Klubbers Day/ES, Techno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Parade/FR, Cat & Dog/IL, Club4/ES, Camera Club/AT, Sonar/ES, Crobar/AR… S druge strane i u zemlji kafe i fudbala redovan je gost na najpoznatijim festivalima i mestima kao što su D-Edge, Pacha, Vibe, Anzu, Deputamadre, Lov.e, Manga Rosa, Skol Beats, Chemical Festival, XXXPerience, Rio Music Conference… U njegovoj biografiji važno mesto zauzima i saradnja sa švedskom legendom Christian Smith-om, a o tome koliko je cenjen dovoljno govori što samo dan posle nastupa u disko baru “Mladost“ putuje u “Panama” klub u Amsterdamu na “Toolroom knights”.
Domaća podrška su DJ Petko i Marko Nastić, a ulaz je slobodan.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.