VnV Nation u Domu Omladine

Blog: Clubbing.rs, 02.Sep.2009, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VnV Nation u Domu Omladine

VnV Nation, irsko-engleski duo, bez sumnje, jedan je od lidera na svetskoj, alternativnoj muzičkoj sceni. Trenutno se nalazi na turneji kojom promoviše svoj poslednji album "Of Faith, Power and Glory", a nastupitće i u Beogradu 7. septembra 2009. godine u Domu omladine.

Osim njih, dolaze i dva EBM/futurepop/electro benda, Rotersand i Solar Fake kao predgrupe. VnV Natio čine: Ronan Harris, koji je zadužen za produkciju, muziku i tekstove, i Mark Jackson na bubnjevima. Njihov jedinstvni zvuk, koji je stvorio podžanr futurepop, kombinacija je savremene elektronike, EBM-a, alternativne plesne muzike sa tematski inspirisanim tekstovima i emotivnim vokalom, a obuhvata veoma širok opseg od čvrstih, plesnih numera do lako pamtljivih balada i simfonijskih orkestracija.
 
VnV Nation su poznati po izuzetno energičnim nastupima, a njihovi koncerti predstavljaju nezaboravan spektakl. Grupa je nastala devedesete godine u Londonu i do sad su snimili sedam albuma i mnogo singlova koji su se nalazili na svetskim listama, a poznati su i po remiksima. 
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.