ViceVerse - Zajednička turneja festivala Dis-patch i Communikey (Kolorado)

Blog: Clubbing.rs, 05.Apr.2010, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ViceVerse - Zajednička turneja festivala Dis-patch i Communikey (Kolorado)

2010. već obećava da će biti veoma posebna godina za kolektive festivala Dis-patch i Communikey, dve organizacije posvećene "cutting-edge" muzici i (elektronskoj) i umetnosti.
 
Obe su započele višemesečnu saradnju na projektu koji će uključiti više od 15 autora koji sarađuju sa ovim festivalima i povesti ih u više od 20 gradova širom Sjedinjenih Država (u aprilu, maju i junu) i Evrope (u oktobru i novembru).

Nakon više od 30 realizovanih programa u Beogradu i Srbiji tokom 2009. godine, Dis-patch će u narednom preriodu biti najaktivniji upravo kroz različita gostovanja na američkim i evropskim manifestacijama.
 

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.