VROOOM U NIŠU – LIVE PROMO „INPUT“ TOUR 2011 (VIDEO)

Blog: PartyClips.net, 12.Apr.2011, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VROOOM U NIŠU – LIVE PROMO „INPUT“ TOUR 2011 (VIDEO)

Beogradski sastav Vrooom je ovih dana krenuo na mini turneju u regionu, na kojoj promoviše novi album “Input” a čije se objavljivanje očekuje 25. aprila za Exit online etiketu, dok je promotivni singl aktuelan unazad nekoliko meseci.

Prvi u nizu nastupa održan je 2. aprila u punom beogradskom klubu Gun, a slede koncerti u Banja Luci - 8.april - DFK, u Nišu - 16.april - klub Feedback, u Pirotu - 23.april - klub Tvrdava (Festival Primavera), te 29.aprila na Trenchtown >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Festivalu - Palic.
Aktuelni singl „Privremeno stanje“, koji je u proteklih mesec i po dana boravio u samom vrhu relevantnih domaćih lista, može se besplato preuzeti na http://www.exitmusic.tv/node/152023 a spot za ovaj singl možete pogledati u nastavku.
Niška publika imaće priliku da u subotu, 16. aprila, od 22:30h čuje zanimljiv miks starih i novih pesama u prepoznatljivom maniru ovog autentičnog benda u sastavu: Vanja Vukotić – glas, Branislav Potić – bubanj, Marko Grubić – bas, Aljoša Varga - fretless bas i Nenad Knežević – harmonika.
Ulaznice u pretprodaji po ceni od 400,00 dinara od srede, 6. aprila - Happy House, CD Sound, Energy music shop i Feedback. Na dan koncerta cena karte iznosiće 500,00 dinara.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.